Bali og ansvarlig turisme

Bali er den meste populære ø  i Indonesien - og med god grund. Den frodige ø bugner af oplevelser. Alt fra smukke strande, frodig naturoplevelser til en spændende hinduistisk kultur.

Når vi rejser ud, så belaster vi både klimaet og det sted som vi besøger. I denne episode af rejsepodcasten taler jeg med bloggeren og SoMe-konsulenten Camilla Stemann om, hvordan vi kan rejse mere ansvarligt. Camillas mission er, at vi alle skal leve mere grønt og bæredygtigt.

afslapning-ferie-bali.jpg

Lyt med til denne podcast, hvor jeg taler om Camillas tur til den indonesiske ø Bali. Hun fortæller om sin rejse og kommer med en masse praktisk tips til dig, der overvejer at besøge denne frodigeindonesiske ø. I podcasten taler vi også om Gili-øerne. De små paradis-øer, som ligger vest for Bali.

Vi taler blandt andet om:

  • Sådan forbereder du din tur
  • Gili-øerne. Ø-hop og snorkling/dykning
  • Ubud og den frodige natur
  • At bestige Balis mægtige vulkan Mount Batur
  • Sådan rejser du mere bæredygtigt og ansvarligt.

Lyt med og få inspiration til din næste tur til Bali.

Om min gæst

camilla.jpg

Camilla Stemann står bag den populære hjemmeside Copenhagenbyme.dk. Her blogger hun om sit liv og giver inspirerende råd til, hvordan vi alle kan leve mere bæredygtigt og grønt. Herudover er en hun Instagram-haj med mere end 19.000 følgere.

Du kan følge Camilla her:

Copenhagenby.dk

Facebook

Instagram


Hvad synes du?

Hvis du kan lide denne podcast, så giv gerne et like på iTunes eller der, hvor du lytter til podcast. Har du kommentarer til dagens afsnit, så send mig en mail på persommer@gmail.com

Om TASTE THE WORLD

TASTE THE WORLD er for alle os, som elsker at rejse og gerne vil have rejseinspiration med kant. Ud over podcasts, så finder du en masse rejseartikler på hjemmesiden TasteTheWorld.dk

Du kan også følge TASTE THE WORLD her:

Share | Download(Loading)